yavol 13.11.2020 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Witam, potrzebuję rady odnośnie wykończenia ściany zrobionej tynkiem cementowo -wapiennym i pomalowanej farbą podkładową. Chciałbym ją teraz wyrównać gładzią, tylko mam wątpliwości jak się do tego zabrać. Grunt i gładź wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 13.11.2020 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Wystarczy, dojdzie Ci jeszcze szlifowanie i kolejna warstwa gładzi i gruntu - ale można dojść do perfekcji:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 13.11.2020 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 A wystarczy zwykły grunt, czy lepiej użyć głęboko penetrującego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 13.11.2020 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Wystarczy zwykły,chodzi o odpalenie i zwiększenie czepności przyszłych powłok czy to farb, tapet, czy nawet poprawieniu powłoki przeciw głębokim zabrudzeniom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 13.11.2020 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Przecież już jest ściana pomalowana farbą gruntującą więc po co jeszcze raz dawać grunt? Chcesz aby wszystko spłynęło jak po szkle ze ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 13.11.2020 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Nie chcę, dlatego zastanawiam się jak podejść do tematu czyli jak rzucę gładź bezpośrednio na farbę gruntującą to też będzie ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 13.11.2020 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Przecież piszemy o gruncie po gładzi!!!!a nie przed.....cały czas odpowiadam na to co jest już obecnie! Nie róbcie wariata i ze mnie i z pytającego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 13.11.2020 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 Przecież piszemy o gruncie po gładzi!!!!a nie przed.....cały czas odpowiadam na to co jest już obecnie! Nie róbcie wariata i ze mnie i z pytającego. Spoko, zasugerowałem się poniższą Twoją wypowiedzią. Pierwsza wypowiedź jakoś umknęła mojej uwadze. Wystarczy zwykły,chodzi o odpalenie i zwiększenie czepności przyszłych powłok czy to farb, tapet, czy nawet poprawieniu powłoki przeciw głębokim zabrudzeniom. Ale cóż, najważniejsze że jesteśmy tego samego zdania, prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yavol 14.11.2020 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Dzięki za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts