indoman 15.11.2020 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Mam pytanko potrzebuje podniesc lekko brame do idealnego poziomu jakies 8mm . Mam naciag sprezyn przy silniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 15.11.2020 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 (edytowane) Mam pytanko potrzebuje podniesc lekko brame do idealnego poziomu jakies 8mm . Mam naciag sprezyn przy silniku. A podnieś sobie na zdrowie. Fajnie, że masz "naciag sprezyn przy silniku". Chciałeś się pochwalić czy o coś spytać? Edytowane 15 Listopada 2020 przez bwojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
indoman 15.11.2020 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 A podnieś sobie na zdrowie. Fajnie, że masz "naciag sprezyn przy silniku". Chciałeś się pochwalić czy o coś spytać? Glownie pochwalić a przy okazji jak to zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts