Malicki 23.11.2004 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Witam wszystkich czytajacych, mam taki niby banalny problem, ale meczacy. JAK zrobic, aby wentylacja wyciagala mi powietrze a nie wlatywalo mi zimne do pomieszczen. Nie wiem gdzie pytac. Wlatuje mi zimne z zewnatrz, zamiast wyciagac powietrze z pomieszczenia. Jaka jest metoda? Oczywiscie silniczek, ale moze jest cos ciekawszego... Pozdrowionka Malicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.11.2004 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Moze za krotki przewod wentylacyjny, moze komin wymaga zamontowania rotowentu, moze brak jest przewodow nawiewnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurekb 01.03.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Wygląda na to że masz za niski komin.Ten sam problem przerabiam u siebie.W ostatnim Muratorze dużo znajdziesz na ten temat.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 12.09.2005 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Spytaj też kominiarzy ale jakiś dobrych (mój facet miałe podobny problem w poprzednim domu i okazało się że wystarczy przebić przewody wentylacyjne na wylot , wtedy powietrze to które wchodzi Ci do komina wylatuje drugą stroną) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts