samsu 15.11.2020 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 (edytowane) ( . ) Edytowane 17 Listopada 2020 przez samsu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 17.11.2020 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Gaz drzewny... (niem. - holzgas.!) -Temat do Dyskusji...Absolutna, druga Podstawa... (po czystym węglu.., np. sadzy, odgazowanym węglu drzewnym, lub...- kopalnym.!) - o... tym..,Naszym Procesie spalania paliw... (stałe + gazowe.!).!```````````````````````````````````````````````````W porozumieniu z Rangerem - wrzucam tutaj następne - TO..,moje drugie pytanko... (po poprzednim - o sadzę.../na które nie umie odpowiedzieć autor tego, nowego, hasłowego Wątku.!/.!)..,Uwaga..,aby było Nam... - w e s o ł o...rymowanką pytam... (w koło.!)https://www.youtube.com/watch?v=e0ys3KY4wGo K t o ... potrafi... (wytłumaczy.!)... -TO, co widać... (co TO znaczy.!).?Znów nie spala się - węgielek.!Chudnie.., jeno... (jak serdelek.!).! Czemu stoi... (jak słup... - "soli".!).?Samcu "kołek"... (jak Ktoś woli.!).!Samiec z sadzą - jak pies z kotem.!K t o...- "w y p a l i"... (mu... tępotę.!).?https://forum.muratordom.pl/showthread.php?366170-Sadza-%E2%80%93-Jacek-M-%E2%80%93-samsu-pl&p=7992619#post7992619````````````````````````````````````````````````Postscriptum...a...Aby dokładniej zaobserwować pojawiające się, te...pojedyncze Efekty płomieniowe we filmach - proponujemy... -ustawić odtwarzanie filmu... :Ustawienia... (w dolnym, prawym rogu okna filmu - *gwiazdka.!) -Prędkość odtwarzania = 0,25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 18.11.2020 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Z ostatniej chwili... samsu... cały, były jego tekst - wykasował.., a... następnie - wkleił... - "TO"... (edytował.!)... : ( . ) Cha.., cha... czyżby... "Mesjasz" ... - abdykował... (w nocy "mądrość" swą - skasował.!).??? Ignorancji w tym ... - T E M A C I E ... - nie zastąpi - (.) - kropka... ("bracie".?).! Zamiast uczyć się... (w POKORZE.!) - tchórz... - "dyluje" ... (dzięki Boże.!).! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samsu 18.11.2020 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Na pohybel rangerowi i rangersom jego a właściwie tylko jednemu acz faktycznie tylko jednej, bo tu rodzi się pytanie czy ją spuszcza ze smyczy szczując ją tu na FM-ie i na Info - czy mu się zrywa i samowolę sobie urządza. Razy kilka prosiłem o to – bez łachy – znalazłem – twój hymn, rotę i odę do młodości oraz twój manifest lipcowy pkwn. Całkowity zakaz palenia węglem i drewnem1 września 2019 Luuudzie.., cyt.Od 1 września w Krakowie całkowity zakaz palenia węglem i drewnemNie wierzycie.???(tylko u Nas się wywala – te miliardy… (z piecem spala.!)Oto link:https://www.prawo.pl/samorzad/krakow-zakaz-palenia-weglem-i-drewnem-uchwala-antysmogowa,465931.html/ Rano, w niedzielę – usłyszałem… (od niechcenia.!)- TO… (przecierając oczy ze zdumienia.!).! Pomyślałem…:„No, przespałem.!? Toć to przecie 1-wszy wrzesięń.!!!T e n … prima … aprilis… – b y ł … (1-wszy kwiecień.!)!” 100 (sto.!) – miliardów + (większość z tego…-złom..!) – „F u n d u s z u … – Smogowego”.!!!+ (plus.!) – n i e… kasa… (Nasze Zdrowie.!)..!!!Kto… d a … – w i ę c e j… (niech odpowie.!)??? N o w e… piece… (już kupione.!)…,i… te.., s t a r e… (wymienione.!)…-na… – złom… (bardzo się przydadzą.!).!„Załatwiony” SMOG + … (z tą sadzą.!).!PS.Zamiast Lud Nasz… (polski.!) – edukować… –łatwiej te… – m i l i a r d y – „zezłomować”.!!!A… zależnie…- skąd… „wiaterek” w… Polsce…- „w i e j e” …(czy od SMOGU, lub z Krakowa.!).! A…- Lud… (w „knieje”.!).??? Czyj.. Dobrobyt się…- buduje …(gdy miliardy się…. – złomuje.!).??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 18.11.2020 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Trzeba całą "myśl" skopiować... (samca - IQ... tu...- przechować.!).! Ależ... cuuudne... - skojarzenia.! Nobel za te...- współ-myślenia.! Na pohybel rangerowi i rangersom jego a właściwie tylko jednemu acz faktycznie tylko jednej, bo tu rodzi się pytanie czy ją spuszcza ze smyczy szczując ją tu na FM-ie i na Info - czy mu się zrywa i samowolę sobie urządza. Razy kilka prosiłem o to – bez łachy – znalazłem – twój hymn, rotę i odę do młodości oraz twój manifest lipcowy pkwn. Całkowity zakaz palenia węglem i drewnem 1 września 2019 Luuudzie.., cyt. Od 1 września w Krakowie całkowity zakaz palenia węglem i drewnem Nie wierzycie.??? (tylko u Nas się wywala – te miliardy… (z piecem spala.!) Oto link: https://www.prawo.pl/samorzad/krakow-zakaz-palenia-weglem-i-drewnem-uchwala-antysmogowa,465931.html/ Rano, w niedzielę – usłyszałem… (od niechcenia.!)- TO… (przecierając oczy ze zdumienia.!).! Pomyślałem…: „No, przespałem.!? Toć to przecie 1-wszy wrzesięń.!!! T e n … prima … aprilis… – b y ł … (1-wszy kwiecień.!)!” 100 (sto.!) – miliardów + (większość z tego…- złom..!) – „F u n d u s z u … – Smogowego”.!!! + (plus.!) – n i e… kasa… (Nasze Zdrowie.!)..!!! Kto… d a … – w i ę c e j… (niech odpowie.!)??? N o w e… piece… (już kupione.!)…, i… te.., s t a r e… (wymienione.!)…- na… – złom… (bardzo się przydadzą.!).! „Załatwiony” SMOG + … (z tą sadzą.!).! PS. Zamiast Lud Nasz… (polski.!) – edukować… – łatwiej te… – m i l i a r d y – „zezłomować”.!!! A… zależnie…- skąd… „wiaterek” w… Polsce…- „w i e j e” … (czy od SMOGU, lub z Krakowa.!).! A…- Lud… (w „knieje”.!).??? Czyj.. Dobrobyt się…- buduje … (gdy miliardy się…. – złomuje.!).??? Suuuper... ma te - "przemyślenia".! Zrobił - cudnie... (od niechcenia.!).! Bo... te...- kopie... (treść ich - "pili".!) - samiec w...- "G l o r i i"... (harakiri.!).! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts