konrad1239 16.11.2020 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Czesc, Mam 58m2 poddasza na wiazarach, planuje tam zrobic swoja pracownie. Mam juz na gorze podloge na osb. Pomiedzy wiazarami mam welne mineralna 20cm i 10cm prostopadle jak w zalaczniku. Zeby nie wdychac welny mineralnej, izolowac to folia jak na sufit podwieszany ( sciany, sufit i podloge)? Czy sama osb odizoluje mnie? Rowniez chcialbym to ocieplic chociaz 10cm welny lub pur ( co lepsze przy 10cm?) Wentylacja mechaniczna https://ibb.co/DRzkT30 Jezeli zly dzial, to prosze o przeniesienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek W 25.11.2020 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Generalnie wełna zamontowana już pylić nie bedzie . Dlatego tez jak zamontujesz OSB to tym bardziej nie bedą do ciebie docierały włókna wełny. Ale oczywiście możesz wykonać dodatkową izolacje i zastosowac folie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts