Szoq 16.11.2020 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Witam, Mam problem i liczę, że ktoś z Was mi podsunie rozwiązanie. Kupiłem segment od developera. Dach kryty jest blachodachówką i wydaje mi się, że został nieprawidłowo zamontowany. Wkręty farmerskie są wkręcane w zagięciach blachy, a gumowa uszczelka nie przylega cała powierzchnią. Jest to spowodowane skręcaniem nie prostopadle do łaty a prostopadle do zagięcia w tym kącie blachy. Wkręty są pod kątem 45*. Opierają się u góry i u dołu o blachę a środek "wisi w powietrzu". Czy taki montaż jest prawidłowy? PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szoq 16.11.2020 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Załączam link do zdjęcia: https://drive.google.com/file/d/1yJnQ6vM1xkQfFJny4PYaxQRH8jrXMQWR/view?usp=drivesdk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 09.12.2020 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Pokazałeś tylko jeden wkręt. To akurat wkręt łączący połączenie dwóch arkuszy blacchodachówki. Nie ma większego znaczenia dla tego pokrycia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
StolarzS 25.12.2020 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2020 Tych wkrętów coś mało na tym dachu widać, a farmer jeśli już to musi dolegać do blachy całą powierzchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts