kasia 23.11.2004 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 napiszcie o poszkodowanych ludziach w sklepach Liroy Merlin, takich jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 23.11.2004 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 napiszcie o poszkodowanych ludziach w sklepach Liroy Merlin, takich jak ja To znaczy jakich? Takich którzy na posadzce w sklepie nogę złamali? Takich których kieszonkowcy przy kasie okradli? Takich którzy kupili niepełnowartościowe materiały? Takich których ochraniarze na bramce pobili? Takich których oszukała kasjerka/ Takich których...... Co to znaczy takich jak ja? Pisz proszę konkretnie o co chodzi. Z Twojego postu wynika że poszkodowano Cię w sklepie a nie jesteś poszkodowana przez dyrekcję/obsługę/system sprzedaży w markecie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 23.11.2004 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 ale co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 23.11.2004 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 napiszcie o poszkodowanych ludziach w sklepach Liroy Merlin, takich jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 23.11.2004 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Może "syndrom Biedronki" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 23.11.2004 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Ach ten błogosławiony dar umiejętności konstruowania logicznych i komunikatywnych wypowiedzi...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 23.11.2004 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Sorry... wysłało się dwa razy to samo. Niestety lecz po dodaniu do wątku postu przez Kroyenę nie mam możliwości usunięcia swojego powtórzonego postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 24.11.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 I podkreślania przez powtórzenia . Pewnie kaśka po francusku nie sprzecha, jak wiadomo Francuzi jemo po francuzku gadają. PS1. Jedno fran.... jest poprawne, przynajmniej jedno. PS2. kasia ty byś chciała żeby Murator opublikował list od owej sieci taki jak swego czasu list od BASF we Wprost? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 24.11.2004 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Może "syndrom Biedronki" ? Od razu mi sie ten kawal przypomina o Biedronce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts