zaga 23.11.2004 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Szukam dośc długo kontaktu z osobami budującymi LMP98.(Lipińscy) I nawiasem mówiąc stracilam już nadzieję.cry: Może jednak? Jestem na etapie krycia dachu.Pozdrawiam Agata : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 23.11.2004 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Szukam dośc długo kontaktu z osobami budującymi LMP98.(Lipińscy) I nawiasem mówiąc stracilam już nadzieję.cry: Może jednak? Jestem na etapie krycia dachu.Pozdrawiam Agata : Ja niestety Ci nie pomogę, bo sama się przymierzam do LMP 15 ale mam pytanie, zadowolona jesteś z obsługi u Barci Lipinskich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaga 13.03.2005 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Trudno mówic o obsłudze, jestem z Wroc i projekt kupiłam w jednym z wielu biur pośredniczych.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts