ciufek 19.11.2020 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Witam wszystkich. Proszę o pomoc w kilku tematach: 1.Czy sterownik posiada funkcję utrzymania automatycznej temperatury w instalacji? 2. Czy jest możliwość wyłączenia wpływu parametru temperatury wewnętrznej, tak aby piec uwzględniał tylko temperaturę zewnętrzną. 3. Jaki jest wpływ zmiany parametru BUILT na pracę kotła? Mam w całym domu podłogówkę a parametr ustawiony na 10. Instrukcję mówią że należy w tym przypadku zwiększyć (nawet do 20). Jak zmienia to działanie kotła. 4. Czy jest możliwość zmiany histerezy? Jeśli tak to jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montixe 22.11.2020 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Witam wszystkich. Proszę o pomoc w kilku tematach: 1.Czy sterownik posiada funkcję utrzymania automatycznej temperatury w instalacji? 2. Czy jest możliwość wyłączenia wpływu parametru temperatury wewnętrznej, tak aby piec uwzględniał tylko temperaturę zewnętrzną. 3. Jaki jest wpływ zmiany parametru BUILT na pracę kotła? Mam w całym domu podłogówkę a parametr ustawiony na 10. Instrukcję mówią że należy w tym przypadku zwiększyć (nawet do 20). Jak zmienia to działanie kotła. 4. Czy jest możliwość zmiany histerezy? Jeśli tak to jak? w tym temacie znajdziesz odpowiedzi na wszystkie zadane pytania >> https://forum.muratordom.pl/showthread.php?190052-Immergas-Victrix-X-2-v-2011-ustawienia-opinie-porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciufek 11.12.2020 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 w tym temacie znajdziesz odpowiedzi na wszystkie zadane pytania >> https://forum.muratordom.pl/showthread.php?190052-Immergas-Victrix-X-2-v-2011-ustawienia-opinie-porady Dzięki montixe. Przeczytałem większość tego tematu. Często wspominacie o parametrze MODUL. Gdzie go znaleźć na sterowniku CAR V2 nie mam go(nawet po wpisaniu hasła i wejściu w zakładkę CODE)?? Możesz mi jeszcze podpowiedzieć czy można zmienić gdzieś modulację pompy obiegowej?? Mam ok 1000m rurek a przepływy na poziomie 0,5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts