Nervil18 19.11.2020 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Witam Potrzebuje zamontować dodatkowy grzejnik, czy takie rozwiązanie jak na załączonym obrazku jest możliwe do wykonania ? zaznaczam że w rozdzielaczu nie mam już miejsca na dodatkowy grzejnik a w dodatku wszystko leci w podłodze więc nie za bardzo mam to jak inaczej poprowadzić . Wpięcie w rury było by jakieś 30 cm od pieca gazowego a nowy grzejnik byłby jakieś 120cm od pieca gazowego. co o tym sądzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nervil18 19.11.2020 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 tak jak pisałem niestety w rozdzielaczu nie mam miejsca a i wszystko wokół rozdzielacza jest już wyłożone w płytkach więc szkoda to teraz rwać żeby prowadzić dodatkowe rurki:-( jako alternatywa mógłbym kupić jeszcze grzejnik drabinkowy elektryczny, tylko że boje się kosztów związanych z eksploatacją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stermaj 19.11.2020 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Zrób tak jak myślisz. Grzejnik trzeba będzie odpowiednio przykryzować, aby nie połykał więcej wody niż potrzeba i powinno być OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom.pk 19.11.2020 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Spokojnie możesz tak zrobić i odpowiednio wyregulować zaworami na grzejniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts