dwakociaki 19.11.2020 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Witajcie, Proszę się nie śmiać No dobrze, śmiać się można byleby później odpowiedzieć treściwie Zamierzam kupić szeregowiec parterowy z możliwością adaptacji poddasza. Jestem sama z synem a syn zapalił się aby mieć pokój właśnie na tym poddaszu... Budżet nie przewiduje realizacji poddasza ale dziecięcym marzeniom trudno się z tym faktem pogodzić i w oczach tli się nadzieja, że jednak mama coś wymyśli... Mama i tak już ma o czym myśleć, bez tego.... Moje pytanie brzmi czy ma ktoś pomysł na tanie schody, muszą być wąskie, bezpieczne dla dziecka (8lat)... W internecie oglądałam schody murarskie ale nie wiem czy się nadają i co o tym myślicie - ja jestem totalnie zielona w tej kwestii. No i czy jest sposób aby wykonać pokój na tym poddaszu w miarę niskiej cenie? Mój developer rzucił kwotą 50 tysięcy... Stolarz za schody dziś rzucił 14 - 20 tysięcy... Czy ktoś ma czas aby doradzić i podsunąć jakiś pomysł? Mama chętnie wyjdzie w oczach dziecka na bohaterkę )) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookatorka 20.11.2020 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Zajrzyj do skrzynki, coś Ci wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts