dotty11 20.11.2020 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Witam, Jakiej firmy farby elewacyjne polecacie? Zależy mi na tym, aby kolor nie wyblakł po kilku latach i żeby brud nie przyczepiał się do elewacji. Działka znajduje się przy dwóch zakrętach (podobnie jak w załączniku) Niedawno połączono nas z inną większą ulicą poprzez dodanie bocznej, przez co ruch jest wzmożony i unosi się więcej kurzu niż dotychczas. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 20.11.2020 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Witam, Jakiej firmy farby elewacyjne polecacie? Zależy mi na tym, aby kolor nie wyblakł po kilku latach i żeby brud nie przyczepiał się do elewacji. Działka znajduje się przy dwóch zakrętach (podobnie jak w załączniku) Niedawno połączono nas z inną większą ulicą poprzez dodanie bocznej, przez co ruch jest wzmożony i unosi się więcej kurzu niż dotychczas. Pozdrawiam a w jakiej kolorystyce ma byc ta farba? mniej wiecej oznaczenie koloru z jakiegos wzornika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 22.11.2020 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Ze swojej strony mogę polecić farby od Fluggera, co prawda cena niezbyt przystępna, ale jakość jest najlepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts