Robertk123 21.11.2020 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Na dole mam ogrzewanie podłogowe na górze Grzejniki w ustawiona temperatura na 20° mimo tego że osiągnięta po długów K jeden obieg cały czas działa nie wiem dlaczego nie umiem wyłączyć bo nie wiem który to obieg zmniejszyłem wszystkie pokrętła na ścianach na minimum i dalej pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robertk123 21.11.2020 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Dodam że mam taką skrzynkę rozdzielczą z zaworami do których przyczepione są kable i Skrzynka na ścianie taką jakby z bezpiecznikami każdy obwód po długów ki ma swój jeden cały czas się świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robertk123 21.11.2020 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2020 Temperatura zadana jest osiągnięta więc nie wiem po jakiego Grzyba chodzi ogrzewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts