Fonkolinio 22.11.2020 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Witam Piszę ponieważ niedawno zakupiłem mieszkanie w bloku z lat 80 z wielkiej płyty. Jestem na etapie planowanie remontu i chciałbym wyburzyć ściankę łączącą łazienkę z WC, a we wnęce po starej WC zrobić prysznic. zgodę już otrzymałem od spółdzielni. Moje pytanie to, jak pociągnąć rurę odpływową od toalety, żeby nie trzeba było budować półeczki przy podłodze do jej schowania? Dziękuję z góry za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 10.12.2020 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2020 A która to jest łazienka, a gdzie jest WC? Na rysunku nie widać też, gdzie są piony. Proszę zamieścić rzut architektoniczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts