Falcon9 23.11.2020 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Dzień dobry.Skłaniam się ku wyborze blachodachowki płaskiej na swój dach. Z tego co się orientowałem to do wyboru są:Ruukki (Hygge, Frigge)Braas (Aerodek Quadra)Pruszyński (Płaska, Płaska plus)Novatik (Premium)Blachotrapez (Tysenia)Blachprofil (Izi) Znacie jakieś jeszcze inne godne uwagi? Macie może informacje w które nie warto inwestować? Bo na necie spotkałem się z opinią że z Novatikiem czy Tysenią są problemy jakościowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KDWJ 23.11.2020 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Porównaj ceny obróbek i dostępność innych elementów dodatkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpiatek80 30.01.2021 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2021 Hej! Sam będę wymieniał u siebie dach i znajomi głównie polecają Regamet. Widzę, że mają w swojej ofercie też takie blachodachówki, których szukasz (Alex, Oskar), więc rozważyłbym jeszcze ich ofertę. Ja jeszcze sam nie wiem co wybiorę, ale patrząc na dach znajomych – raczej pójdę właśnie w kierunku Regametu, bo widać, że materiał jest solidny… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 30.01.2021 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2021 Może nie do końca płaska ale również bardzo ładna jest estima z blachotrapezu. Mam ją na dachu, blacha HPS200 czarna. Cena na jesień 48zł/m2 więc droga jak na blache. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tentypmich 31.01.2021 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Może nie do końca płaska ale również bardzo ładna jest estima z blachotrapezu. Mam ją na dachu, blacha HPS200 czarna. Cena na jesień 48zł/m2 więc droga jak na blache. cena jak za dachówkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts