MiroMirek 23.11.2020 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 dzień dobry, tak wygląda okno PSK Prismatic po wizycie serwisowej. Dobrze, że nie miałem jeszcze płytek...Okno ma 3 metry, diagnoza - pod wpływem ciężaru otwieranej części dolna rama zaczęła się skręcać... efekt leku jak na zdjęciu , zastosowano trzy takie podpierające łapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 23.11.2020 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Zrobili coś, o czym trąbi się od dawna. Szyna powinna być podparta na etapie montażu. A poprawka? można ją było wykonać inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmarcinnn 23.11.2020 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Oknoplast - najbardziej rozreklamowana marka, a potwierdza się zasada, że 75% okna to dobry montaż.Oknoplast ma ekipy z łapanki, wybierane na zasadzie "która tańsza".Unikać tego dziadostwa jak ognia bo szansa na minę jest naprawdę duża!* * Może i część ekip mają dobrych, ale ryzyko zawsze istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 23.11.2020 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 to co przytoczyłeś dotyczy większości firm.. przy czym O. oceniam wysoko na tle innych aspirujących do segmentu wyższego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiroMirek 23.11.2020 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Zrobili coś, o czym trąbi się od dawna. Szyna powinna być podparta na etapie montażu. A poprawka? można ją było wykonać inaczej. proponowano mi jakieś dębowe listewki pod szynę ale się nie zgodziłem, więc rozkuli to do chudziaka i wstawili łapy - jeszcze parę dni będę laserem mierzył i na koniec zaleję betonem jak można było to inaczej to uratować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawiddur 23.11.2020 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Myślę, że solidniejsze i gorsze ekipy są wszędzie... tych z łapanki znajdziesz u każdego. Miałeś pecha. Dyletanctwo, brak wiedzy, doświadczenia... jeszcze kilka innych czynników mogło na to się złożyć. Ja jeszcze przed budową, ale wszędzie czytam o niekończącej się walce z wykonawcami. Albo się doktoryzujesz i pokazujesz palcem jak ma być, albo wierzysz w profesjonalizm i dobrą wolę wykonawcy i śpisz spokojnie (?)... Naprawili? Teraz będzie dobrze? Tak? Zatem śpij spokojnie i działaj dalej bo wiele przed Tobą... przede mną też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiroMirek 23.11.2020 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 to co przytoczyłeś dotyczy większości firm.. przy czym O. oceniam wysoko na tle innych aspirujących do segmentu wyższego.. . przyznam, że reakcja serwisu była bardzo dobra, bez gadania o jakichś 30 dniach na odpowiedź, po prostu zadzwonili i się umówiliśmy - przyjechali na 8 rano zgodnie z umową a mieli około 300 km dojazdu jak można było to inaczej uratować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 23.11.2020 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Miałeś propozycję, ale się nie zgodziłeś przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts