margus 24.11.2020 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Witam wszystkich. Zapytanie moje dotyczy wełny Knauf 039 NatuRoll PRO 15cm czy wystarczy na ocieplanie dachu i poddasza grubością 2 x 15 cm. na przekładkę czy może jeszcze coś dołożyć. Ekipa która miała ocieplać mi dach zachwalała i proponowała mi w/w wełnę. Kiedy zakupiłem okazało się że panowie coś kręcą może nie mają czasu na wykonanie usługi. Zacząłem wiec szukać innego wykonawcy i to zaczął się mętlik - bo dowiedziałem się że ta wełna wcale nie jest taka super i najlepiej jak bym zamówił inna - co gorsza tej nie mogę zwrócić wiec tylko myślę czo może starać się coś dołożyć mam możliwość na skosach dachu dołożyć ok 5 cm, a na suficie nawet 15 tylko czy ma to sens bo sam pogubiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 24.11.2020 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2020 Ta wełna jest bardzo dobra i bardzo dobrze się ją kładzie. Jeśli położysz 2x 15 cm to wystarczy na ocieplenie poddasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts