zoomclub 25.11.2020 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Cześć, Chciałem was zapytać o opinie o dachówce Koramic Orea 9. Żonie podoba się płaski dach i to nie ułożony na mijankę tylko prosto. Ja trochę się obawiam, pomimo zaufania do dekarzy, że będzie to potem tzw 'pianino' wynikające z nierówności samych dachówek. I tak wiem heyer holsen piano ale ona jest tak z 2x droższa . Ja jeżeli już myślałem odelikatnej fali, która pewnie bardziej zgubi nierówności czyli Allegra 9 od Koramica, rozważam też braas rubin 9 ale czekam na wycene która będzie napewno dużo wyższa. W klepie mi też powiedzieli, że kwadratowe rynny nie będą pasowały do fali, także albo płaska i kwadrat, albo fala i okrągła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bracki88 25.11.2020 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 a brass topas 13v ? masz połączenie płaskości i fali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts