gondoljerzy 08.06.2023 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2023 Efekty dźwiękowe podobne. Moja pompa trochę mniej warczała, a jeszcze bardziej szeleściła, jakby metal tarł o metal. Inna sprawa, że dźwięk po nagraniu, kompresji i odtworzeniu, może nie oddawać wiernie tego co słychać na żywo. Jest jednak różnica, że Twoja pompa jednak coś tam grzeje, a moja w tych warunkach nie grzała wcale, a po ponownym uruchomieniu pracowała poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
my name 15.06.2023 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2023 Witam, posiadam pompę Versati III Split, Pompa działa prawidłowo, mam jednak mały problem ze sterownikiem, gdy wchodzę do podmenu ustawienia czasu to jest ono zablokowane- nie reaguje na przesuwanie palcem po ekranie, aby je odblokować muszę odłączyć zasilanie jednostki wewnętrznej, po takim resecie sterownik działa prawidłowo przez kolejne 25 dni po czym znowu jest blokada na podmenu ustawiania czasu. Instalator wymieniał już sterownik na nowy ale to nie pomogło. Czy ktoś zauważył u siebie taki defekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts