mgruchala 25.11.2020 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 (edytowane) Dzień dobry, Mam zrobiony podjazd (i parking) w następujący sposób * 30cm szutr * 20cm kamień Niestety ale tak duża warstwa kamieni jest mocno niestabilna, chodzi się niewygodnie, samochód pływa.Chciałbym to jakoś ustabilizować i pomyślałem żeby wsypać na te kamienie piasek. Liczę że jak piasek wypełni przestrzenie pomiędzy kamieniami to będzie stabilniej. Czy jest to dobry pomysł czy lepiej zrobić coś innego? Wiem że tych kamieni jest za dużo (zrobiłem sobie obok, testowo warstwę 3cm kamieni bez żadnego szutru i jest super stabilnie) i powinny być bardziej kańciaste ale tak niestety już wyszło. Edytowane 25 Listopada 2020 przez mgruchala Dodaję zdjęcie poglądowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
key1 25.11.2020 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 28.11.2020 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2020 Piasek pomoże, się ustabilizuje wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 28.11.2020 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2020 płukany, pylić będzie mniej , drogo i na lata mieszany odpowiednio z żywicą - youtube pokaże: https://www.youtube.com/results?search_query=żywiczne+fugi+podjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tolo74 02.03.2021 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2021 Drobny kliniec -kanciaste kamyczki i zagęszczarka minimum 400kg. Jak nie boisz się o domy w pobliżu to może być i tonowa albo walec z wibrą.Ale ja piasek bym odpuścił.Niestety tego klińca też trzeba trochę nawieśc żeby to się kupy trzymało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts