ek030217 25.11.2020 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Witam, Rozprzęgliłem bramę i przez przypadek wcisnąłem podnoszenie bramy. Silnik pracował a rozprzęglona brama stała Następnie wybrałem opuszczenie bramy i sprzęgliłem bramę. Ale teraz niestety mimo iż silnik pracuje i łańcuch chodzi brama nie podnosi się. Jak to naprawić? Mam taką informację na napędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.11.2020 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Trzeba "sprzęgnąć" napęd. Trzeba nadusić taki guzik (w górę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ek030217 25.11.2020 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Trzeba "sprzęgnąć" napęd. Trzeba nadusić taki guzik (w górę). Wdusiłem i sprzęgiem, ale słychac tylko terkot łańcucha jak chodzi a brama dalej stoi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 26.11.2020 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Trzeba ręcznie dociągnąć bramę w kierunku do siłownika tak aby sprzęgło załapało. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ek030217 26.11.2020 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Dziękuję serdecznie za pomoc!Tak bramę rozsprzęgloną otworzyć trzeba było ręcznie do końca a następnie wcisnąć guzik i sprzęglić a anstępnie uruchomić bramę.Poterkotał trochę łańcuch przy przesuwaniu się ale na końcu wózek złapał zaczep od bramy i brama ruszyła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts