SaperTG 27.11.2020 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Witajcie,Znalazłem podobny temat sprzed 15 lat, który jednak nie odpowiada na moje pytanie więc piszę nowy. Mam brodzik konglomeratowy Roca Terran 80x100cm i kabinę REA Whistler 80x100cm. Pytanie brzmi czy powinienem:1) wkleić brodzik przed położeniem dolnego rzędu płytek na ścianach i dojechać nimi do brodzika2) najpierw położyć płytki do końca i do nich dosunąć brodzik. Wątpliwości mam następujące.Czy w opcji nr 1 nie jest gorsze uszczelnienie ściana-brodzikCzy w opcji nr 2 te 1-2cm brodzika schowane pod płytki nie spowoduje że kabina będzie wyglądała poza obrys brodzika? Na podłodze planuje najpierw wkleić brodzik na wylewke a potem kłaść płytki na podłogę dookoła. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/258824-brodzik-konglomeratu-pod-p%C5%82ytki-czy-na/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts