sancho80 27.11.2020 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Witam serdecznie.Mam taka mala zaglostke która chciałbym opisac i może ktoś zna się żeby mi poradzić jak ja rozwiazac.W przedpokoju mam 4 włączniki schodowe które maja wlaczac/wylaczac listwe led na suficie lub swiatla halogenowe.Chcialbym z 2 zrezygnować (tych wlaczajacych swiatla led) i zrobić tak żeby w suficie podwieszanym był prad jak w gniazdu do którego moglbym podlaczyc modul wifi i transformator żeby za pomocą glosu czy smartfona sobie te ledy odpalać i gasic. czy takie cos jest możliwe? jak spiac przewody w gniazdku schodowym żeby poszedł prad na gore na stale?bede bardzo wdzięczny za podpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebixx 27.11.2020 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Proponuje poprosić elektryka żeby zobaczył instalację tych wyłączników i sprawdził jakie są możliwości. Sam nic nie kombinuj. Są gotowe urządzenia realizujące twoje pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts