jooker19 28.11.2020 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2020 Witam ,Mam pytanie odnośnie podmurówki pod drzwi wejsciowe , tarasowe i okna narożne a mianowicie:Między chudziakiem a poziomem posadzki na parterze mam 23 cm różnicy a na piętrze 14cm. Czy będzie dobrze jeśli wykonam podmurówkę z pustaków ( thermobet - mam połówki i całe , pozostały po budowie) na taka wysokość tj.23cm i 14cm i położe je bezpośrednio na chudziaku? czy raczej skorzystać z innego materiału? Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 28.11.2020 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2020 Witam , Mam pytanie odnośnie podmurówki pod drzwi wejsciowe , tarasowe i okna narożne a mianowicie: Między chudziakiem a poziomem posadzki na parterze mam 23 cm różnicy a na piętrze 14cm. Czy będzie dobrze jeśli wykonam podmurówkę z pustaków ( thermobet - mam połówki i całe , pozostały po budowie) na taka wysokość tj.23cm i 14cm i położe je bezpośrednio na chudziaku? czy raczej skorzystać z innego materiału? Z góry dziękuje za pomoc. Temat wałkowany wiele razy, Tu nie warto oszczędzać! Zastosuj poszerzenia systemowe (czy tam inne klinaryty jak ktoś jest ich zwolennikiem)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts