m0de11 29.11.2020 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Witam serdecznie, mam pewien problem, tracę całe ciepło z domu ponieważ ucieka przez nieszczelne drzwi tarasowe, dziś zauważyłem pęknięty element drzwi, niestety nie wiem za co jest odpowiedzialny ani jak się nazywa, dlatego nie mogę go zamówić, dlatego przyszedłem do Was prosić o pomoc, element widoczny na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 29.11.2020 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Witam serdecznie, mam pewien problem, tracę całe ciepło z domu ponieważ ucieka przez nieszczelne drzwi tarasowe, dziś zauważyłem pęknięty element drzwi, niestety nie wiem za co jest odpowiedzialny ani jak się nazywa, dlatego nie mogę go zamówić, dlatego przyszedłem do Was prosić o pomoc, element widoczny na zdjęciu. To zatrzask balkonowy Maco Multi-Trend. Nie odpowiada w żaden sposób za szczelność. https://okucia24.com/maco-zatrzask-do-drzwi-balkonowych-jedno-i-dwuskrzydlowych,id525.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m0de11 29.11.2020 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Dzięki wielkie, to co może powodować tak duże nieszczelności? Przestawiłem drzwi na zimę ale prawie nic się nie zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 29.11.2020 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Na odległość nikt raczej nie pomoże. Niewłaściwe zachodzenie skrzydła na ramę, zaczepy okucia za daleko od rygli, nie smarowane okucie nie rygluje do końca. To kilka najczęściej spotykanych przyczyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m0de11 29.11.2020 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Dzięki za pomoc, w zeszłym roku na zimę wszystko było ok, ale w tym rogu tragedia, rozumiem że tylko jakiś "serwis" zda egzamin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 29.11.2020 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Sądzę że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 29.11.2020 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Proszę odkręcić ten pęknięty zatrzask i spróbowac zamknąć. Być możę dlatego, że jest pęknięty to plastik się nie cofa, a zatem nie pozwala docisnąc skrzydła do ościeżnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 29.11.2020 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 (edytowane) Dodam tylko : to ten jeden wkręt, odkręcenie nie spowoduje nic złego. A by próbować pomóc na nieszczelności musisz napisać coś więcej, najlepiej określić w którym miejscu, więcej fot: całe okno zamknięte od zewnątrz i a od środka także otwarte. Najlepiej dokładnie obejrzeć okno dookoła, uszczelki, okucia... lub zlecić to fachowcom. Napisz gdzie masz zamontowane to okno - może uda się kogoś polecić. To zatrzask balkonowy Maco Multi-Trend. Nie odpowiada w żaden sposób za szczelność. https://okucia24.com/maco-zatrzask-do-drzwi-balkonowych-jedno-i-dwuskrzydlowych,id525.html Widzę że to "bestseller", czyli co, często się psuje? Edytowane 29 Listopada 2020 przez finlandia uzupelnienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts