Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pęknięta część drzwi tarasaowych - pomocy.

Recommended Posts

Witam serdecznie, mam pewien problem, tracę całe ciepło z domu ponieważ ucieka przez nieszczelne drzwi tarasowe, dziś zauważyłem pęknięty element drzwi, niestety nie wiem za co jest odpowiedzialny ani jak się nazywa, dlatego nie mogę go zamówić, dlatego przyszedłem do Was prosić o pomoc, element widoczny na zdjęciu.

128577517_400970704389778_7014287932963427749_n.jpg

Witam serdecznie, mam pewien problem, tracę całe ciepło z domu ponieważ ucieka przez nieszczelne drzwi tarasowe, dziś zauważyłem pęknięty element drzwi, niestety nie wiem za co jest odpowiedzialny ani jak się nazywa, dlatego nie mogę go zamówić, dlatego przyszedłem do Was prosić o pomoc, element widoczny na zdjęciu.

To zatrzask balkonowy Maco Multi-Trend. Nie odpowiada w żaden sposób za szczelność.

https://okucia24.com/maco-zatrzask-do-drzwi-balkonowych-jedno-i-dwuskrzydlowych,id525.html

• Like 1

Dodam tylko : to ten jeden wkręt, odkręcenie nie spowoduje nic złego.

A by próbować pomóc na nieszczelności musisz napisać coś więcej, najlepiej określić w którym miejscu, więcej fot: całe okno zamknięte od zewnątrz i a od środka także otwarte.

Najlepiej dokładnie obejrzeć okno dookoła, uszczelki, okucia... lub zlecić to fachowcom. Napisz gdzie masz zamontowane to okno - może uda się kogoś polecić.

To zatrzask balkonowy Maco Multi-Trend. Nie odpowiada w żaden sposób za szczelność.

https://okucia24.com/maco-zatrzask-do-drzwi-balkonowych-jedno-i-dwuskrzydlowych,id525.html

Widzę że to "bestseller", czyli co, często się psuje?

Edytowane przez finlandia
uzupelnienie
  • Like 1