Gość 25.11.2004 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Agnieszka 1 Ja kompletnie nie na temat - nie mogę się nacieszyć widokiem Twojego domku Ale fajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 26.11.2004 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 A u mnie tylko masz dołek.Wydałem wszystko co miałem ( nie mało ).Teraz pozyczyłem w banku na dokończenie, a dokończenia za horyzontem nie widać.Moja rada.Oszczędzaj na początku bardzo.Fajnie wszystkim płaciłem i kochali mnie.Dziś nie pamiętają jak się nazywałem, a ja prawie już , a jeszcze bardzo daleko. Wydawaj mało na początku. Minimalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 26.11.2004 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 A u mnie tylko masz dołek.Wydałem wszystko co miałem ( nie mało ).Teraz pozyczyłem w banku na dokończenie, a dokończenia za horyzontem nie widać.Moja rada.Oszczędzaj na początku bardzo.Fajnie wszystkim płaciłem i kochali mnie.Dziś nie pamiętają jak się nazywałem, a ja prawie już , a jeszcze bardzo daleko. Wydawaj mało na początku. Minimalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 26.11.2004 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Agnieszka 1 Ja kompletnie nie na temat - nie mogę się nacieszyć widokiem Twojego domku Ale fajny! A nie zabardzo dyga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 26.11.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 U nas do budowy zdopingowała nas córka. Żona zwierzyła się ze swoich marzeń o własnym domku, a właściwie o własnym ogródku, no i stało się ! Córka rzekła - marzenia mamy trzeba realizować ! Byłem przeciwny. Od pokoleń związany z miastem, a tu działka na wsi ! Dalej do pracy. Ustąpiłem, by zrealizować marzenia żony. Już rok jak mieszkamy w nowym, własnym domu. Teraz już nie narzekam. Za to żona jakby została uskrzydlona. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts