Brago 30.11.2020 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 Hej, wymieniłem głowice prysznicową na niemalże identyczną (na oko wszystko takie samo), ale doświadczyłem problemu, osłona głowicy nie chce mi się do końca dokręcić do obudowy i nie mogę dobrze wypośrodkować głowicy w otworze. Osłona nie jest odkręcona na 100% a teraz już nawet nie mogę jej odkręcić. Jest specjalistyczny klucz do niej? Widze jakieś wyżłobienia w środku. I pytanie czy głowice mogą mieć różne długości w marketach? Chyba nie jest za długa i nie mogę dokręcić osłony? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brago 30.11.2020 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 30.11.2020 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 Głowic jest tyle co baterii więc najprawdopodobniej kupiłeś nie taką jak potrzeba.Porównaj ją do tej zdemontowanej i po sprawie, ustawiona na płaskim powinna być równej wysokości i posiadać równo wystające o ringi (uszczelki) które z pewną siłą powinny być wciśnięte z głowicą w gniazdo.Co do klucza to nie potrzeba do tego żadnych narzędzi. A te wyżłobienia są po to aby można było to odkręcić jakby się zapiekło zakamieniło - robi się to nożyczkami - rozchyla się i delikatnie krawędziami ostrzy po przekątnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brago 30.11.2020 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 Świetnie bardzo dziękuje. Tak się składa, że to było już ok. miesiąca temu i wywaliłem starą. Będę szukał w takim razie troszkę krótszej. Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts