Włodek W. 17.03.2021 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2021 pkoroltrzeba bylo podzielic kury na dwa stada i jednej dawac gansy o drugiej nie i mialbys prawidlowa odpowiedz dlaczego jest tak dobrze z jajkami!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.03.2021 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2021 pkorol trzeba bylo podzielic kury na dwa stada i jednej dawac gansy o drugiej nie i mialbys prawidlowa odpowiedz dlaczego jest tak dobrze z jajkami!! Przecież od 26 .01.2021 nic nie pisał .Może mu wyzdychały owe kury . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 18.03.2021 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2021 O, zapomniałem że tu pisałem o kurach, rekord kurnika 20 jaj padł kilkukrotnie. Plazmę dawałem około 3 tygodni, potem zrezygnowałem, kury jaja dalej noszą po 15-17 sztuk. Plazmę używał znajomy i u niego z 2 jaj kury zaczęli nosić po 15 szt. On twierdził, że niby przyszło ciepło i nowe kury zaczęli nosić i plazma tu niema nic do powiedzenia. Ale gdy mu się skończyła plazma to kury przestały nosić Oprócz tego nalałem plazmę w opony, silnik, skrzynię samochód jak nowy, musiałem się pożegnać z zamiarem jego oddania na złom:(, bo w takim idealnym stanie technicznym samochodu nie kupie nu chyba że nowy. Tu mam temat, wszystko o plazmie w języku rosyjskim: https://t.me/zastakanvody Dla tych co nie wiedzą, musicie zainstalować Telegram by przeglądać ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkorol 15.10.2021 04:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2021 (edytowane) Hormonizatory już można kupić w złocie, srebrze albo żywicy. Edytowane 15 Października 2021 przez pkorol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts