dotty11 02.12.2020 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Zastanawiam się nad posiadaniem studni na mojej działce, ze względu na dużą roślinność (chcę zrobić system nawadniania roślin). Czy ktoś z Państwa posiada taką studnię i ile kosztowało wykonanie wszystkiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 02.12.2020 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 W zależności od regionu 200-250zł/m do tego pompa i osprzęt czyli dodatkowe 1500-2000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 02.12.2020 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Mnie to kosztowało dwa dni roboty i kilka rur pcv 110-tek oraz kilka rur pcv 160-tek oraz własnoręcznie zrobiony świder do wiercenia w ziemi oraz kawałek rury fi 90mm z której zrobiłem szlamówkę ,koszt nie przekroczył 300 zł a wody mam tyle że pompka głębinowa o wydajności 2400 litrów na godzinę może chodzić całymi dniami , zanim zdechła pompa hydroforowa (nie polecam) to wydajność była 4 kubiki na godzinę i szło ciągnąć bez końca , wodę mam już na 3,5 metrach a wierciłem do 6,5 dalej nie było sensu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts