LetsGo 02.12.2020 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Mieszkam w starym drewnianym domu w którym wykonane są stare podłogi drewniane. Chcę położyć na podłodze wykładzinę dywanową, podłoga wykonana jest z desek pomalowanych farbą olejną, deski są w bardzo dobrym stanie. Co mogę położyć pod wykładzinę dywanową aby odizolować ją od chłodu ewentualnej wilgoci. Myślałem o jakiejś piance ale mam obawy, że będzie widać ściśniętą wykładzinę razem z pianką pod czterema akwariami 400l. Pomóżcie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 02.12.2020 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Dawaj piankę czy co tam chcesz, a pod akwariami koniecznie musisz mieć wykładzinę? Podnosisz je przy sprzątaniu? Ale jeśli się uparłeś, albo na nóżkach stoją, to pod te nogi podstaw krążki twardego materiału równe grubością piance, korka czy folii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts