Aldośka 03.12.2020 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Witam.Zlosliwosc rzeczy martwych 'nie wiem co robic 'kompletnie sie na tym nie znam mam w domu w kuchni piec kaflowy z podkowa z ktorej mialam ciepla wode niestety nie wiem co sie stalo po rozpaleniu w piecu jedna z rur nagrzewa sie bardzo i w calej instalacji zaczyna bulgotac strzelac .Nie mam kaloryferow 'baniak w lazience obok kuchni.po napaleniu mialam ciepla wode a pomieszczenie grzalo sie od pieca w pokoju tez mam piec kaflowy. Dla mnie to wszystko czarna magia.Teraz grzeje tym jednym starym kaflowym piecem ale w lazience zimno i kuchni no i wody cieplej nie ma.Czy to moze cos sie stalo z podkowa?Ratujcie madrzy ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 03.12.2020 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Posprawdzaj czy nie jest zakręcony jakiś zawór na lato, bo woda przepływać ma przez podkowę. Czy były robione jakieś prace instalacyjne -wodne?.Być może ktoś pozmieniał elementy instalacji. Gdyby podkowa była uszkodzona woda wlała by się do pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aldośka 04.12.2020 04:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Hej 'dziekuje .Nic mi nie wiadomo o zadnych pracach instalacyjno-wodnych.A zapytam jeszcze 'czy to moze sie dziac np dlatego ze w baniaku jest za malo wody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 04.12.2020 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Tak, to może być przyczyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts