roodacosa 04.12.2020 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Cześć!Magicy od murarki spartolili mi płytę betonową; babol w poziomie wyszedł dopiero jak montażyści postawili mi garaż stalowy. Poziom zjechał w rogu z bramą garażową. Garaż jest zakotwiony prawidłowo a tymczasowo podłożyli mi styropian, żeby konstrukcja bramy nie siadła, do czasu aż poprawię płytę.Murarskich paproków już nie wezwę, nie chcę ich juz widzieć, zrobię to sama.Tylko nie wiem czy na wiosnę samopoziom wystarczy - chodzi mi o obciażenie. Wylewka będzie cienka dosyć 2-3 cm, na osobówkę da radę?. Zdemontowanie garażu i postawienie na nowo nie wchodzi w rachubę.Pomóżcie, jak to sensownie zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 04.12.2020 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Szczerze pisząc nie dawałbym wylewki- a raczej starał się wypoziomować do niej garaż.Wylewka samopoziomująca cokolwiek to znaczy nie będzie dobrym rozwiązaniem do garażu, a i jej ułożenie w grubościach o których piszesz nie będzie łatwe aby było trwale i estetycznie.Tak jak pisałem - dołożyłbym stali konstrukcyjnej w miejscach gdzie jest krzywo - wtedy i prościej, taniej, trwalej i da się to dobrze ustawić.Tak bym zrobił - dla koleżanki i kogoś kto się tego podejmie będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts