bpis 22.12.2020 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Uprzejmie donoszę, że dziś Mikołaj, w postaci sympatycznego kuriera, dostarczył mi przecudnej urody prace dzieci z Ogniska:yes:. TAR i yaco181 - żałujcie, że ich nie macie:). Jak zawsze starannie wykonane, solidnie zapakowane, dostarczone na czas. Dziękuję!!! I Wesołych, mimo wszystko, Świąt!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.12.2020 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2020 Uprzejmie donoszę, że dziś Mikołaj, w postaci sympatycznego kuriera, dostarczył mi przecudnej urody prace dzieci z Ogniska:yes:. TAR i yaco181 - żałujcie, że ich nie macie:). Jak zawsze starannie wykonane, solidnie zapakowane, dostarczone na czas. Dziękuję!!! I Wesołych, mimo wszystko, Świąt!! na szczescie udalo sie wylicytowac inne , wlasnie przed chwilka dotarły, sa równie piekne i starannie wykonane. zawsze prace dzieciakow sa przepiekne i beda zdobily dom jeszcze przez dlugie lata Dziekuje i pozdrawiam. Życze Wesołych i Zdrowych Świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 23.12.2020 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2020 LIST Z OGNISKA MARYMONT: Kochani Forumowicze, W tym trudnym roku, znowu otworzyliście swoje serca, gdzie znalazło się miejsce dla nas. Grzejemy się w Waszym cieple. Przekazujemy go dalej. Od piętnastu lat gramy wspólnie w grę pod nazwą Podaj Dalej. Bardzo Wam za to dziękujemy. Ekipa wychowawców z Marymontu w świątecznej odsłonie życzy Wam wszystkim Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 24.12.2020 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2020 Przesyłka dotarła! Ptaszki przyfrunęły! Świetnie się prezentują w towarzystwie zdobyczy z poprzednich licytacji:yes:. W trakcie odpakowywania uśmiechy uleciały:). A tak prosiłem żeby je starannie zapakować. Bardzo dziękuję organizatorom za możliwość udziału w tej pożytecznej akcji. Pozdrawiam wszystkich świątecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.12.2020 02:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2020 (edytowane) Moje piekne wylictyowane kubeczki dotarly wraz z " Dziadkiem " , dziekuje pieknie za mozliwosc udzialu . Zycze wszystkim samych wspanialosci i duzo zdrowia w Nowym 2021 ROKU Edytowane 29 Grudnia 2020 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.12.2020 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2020 Do nas też przed Świętami dotarł anioł przepięknej urody. Prawdziwe dzieło sztuki! Jestem niam zachwycona! Przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale ostatnio jakoś nie mogę się pozbierać i dni uciekają mi za szybko, z niczym się wyrobić nie mogę. Spokojnego Nowego Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.01.2021 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 Przecudnej urody bombka uzupełniła nasze dekorację świąteczne. Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts