Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Uprzejmie donoszę;), że dziś Mikołaj, w postaci sympatycznego kuriera, dostarczył mi przecudnej urody prace dzieci z Ogniska:yes:.

TAR i yaco181 - żałujcie, że ich nie macie:). Jak zawsze starannie wykonane, solidnie zapakowane, dostarczone na czas. Dziękuję!!!

I Wesołych, mimo wszystko, Świąt!!

• Odpowiedzi 186
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Uprzejmie donoszę;), że dziś Mikołaj, w postaci sympatycznego kuriera, dostarczył mi przecudnej urody prace dzieci z Ogniska:yes:.

TAR i yaco181 - żałujcie, że ich nie macie:). Jak zawsze starannie wykonane, solidnie zapakowane, dostarczone na czas. Dziękuję!!!

I Wesołych, mimo wszystko, Świąt!!

na szczescie udalo sie wylicytowac inne :D, wlasnie przed chwilka dotarły, sa równie piekne i starannie wykonane. :) zawsze prace dzieciakow sa przepiekne i beda zdobily dom jeszcze przez dlugie lata

Dziekuje i pozdrawiam. Życze Wesołych i Zdrowych Świat

LIST Z OGNISKA MARYMONT:

Kochani Forumowicze,

W tym trudnym roku, znowu otworzyliście swoje serca, gdzie znalazło się miejsce dla nas.

Grzejemy się w Waszym cieple. Przekazujemy go dalej.

Od piętnastu lat gramy wspólnie w grę pod nazwą Podaj Dalej.

Bardzo Wam za to dziękujemy.

Ekipa wychowawców z Marymontu w świątecznej odsłonie życzy Wam wszystkim Wesołych Świąt!

zesp.jpg

Przesyłka dotarła! Ptaszki przyfrunęły! Świetnie się prezentują w towarzystwie zdobyczy z poprzednich licytacji:yes:. W trakcie odpakowywania uśmiechy uleciały:). A tak prosiłem żeby je starannie zapakować:D.

Bardzo dziękuję organizatorom za możliwość udziału w tej pożytecznej akcji. Pozdrawiam wszystkich świątecznie.

3a.jpg

Moje piekne wylictyowane kubeczki dotarly wraz z " Dziadkiem " , dziekuje pieknie za mozliwosc udzialu . Zycze wszystkim samych wspanialosci i duzo zdrowia w Nowym 2021 ROKU :hug:

588768167481ff8dmed.jpg

Edytowane przez Edyta M

Do nas też przed Świętami dotarł anioł przepięknej urody. Prawdziwe dzieło sztuki! Jestem niam zachwycona! Przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale ostatnio jakoś nie mogę się pozbierać i dni uciekają mi za szybko, z niczym się wyrobić nie mogę. :-(

Spokojnego Nowego Roku! :yes: