Edyta M 12.12.2020 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Powiem wiecej dzien BARDZO DOBRY , a co Szanowna Redakcja powie jak przelicytuje karteczke numer 4 i dam cale 130 zl. za nia ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 12.12.2020 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 No to tak z samego przedpołudnia zalicytuję kota w worku:3. NIESPODZIANKA - 110 zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.12.2020 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Moniss Gwiazdzista i " Kot w worku " na te chwile Twoje sa DZIEKUJEMY ........ p.s. Nie moge obiecac , ze tak pozostanie ..... zwlaszcza , ze tego " kota " to mnie podkradlas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 12.12.2020 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Powiem wiecej dzien BARDZO DOBRY , a co Szanowna Redakcja powie jak przelicytuje karteczke numer 4 i dam cale 130 zl. za nia ? Kartka taka ładna, że ciągniemy w swoją stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.12.2020 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Kartka taka ładna, że ciągniemy w swoją stronę WSZYSTKIE karteczki przepieknej urody sa ........ prosze licytowac . Cos mi mowi , ze jesli chodzi o karteczke numer 4 to Redakcja nie powiedziala jeszcze ostatniego slowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.12.2020 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 A kubeczkow nikt nie licytuje ...... ...... sliczne sa ( mam w domu kilka z poprzedniej aukcji ) w Swieta idealnie wpasuja sie w choinkowy klimat ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.12.2020 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Cos mi mowi , ze jesli chodzi o karteczke numer 4 to Redakcja nie powiedziala jeszcze ostatniego slowa . Prosze , prosze tak bez ostrzezenia nagle karteczka numer 4 zmienila wlasciciela .... GRATULUJE wyboru taktyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 12.12.2020 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Taktyka przez nieuwagę Na razie skuteczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.12.2020 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Taktyka przez nieuwagę Na razie skuteczna Tak tak wiemy to nie od dzis , ze DUZY moze wiecej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.12.2020 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 A kubeczkow nikt nie licytuje ...... ...... sliczne sa ( mam w domu kilka z poprzedniej aukcji ) w Swieta idealnie wpasuja sie w choinkowy klimat ...... To ja poprosze te moje fantastyczne kubeczki numer 24 , 25 i 26 po 120 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.12.2020 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Milego popoludnia KOCHANI , a ja zmykam do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 12.12.2020 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Edyta M przechodzi sama siebie - to chyba właściwe określenie. Spokojnej pracy. Dziękujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.12.2020 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 HO HO HO co tutaj tak cichutko . Miejmy nadzieje , ze w niedziele pojawia sie jakies Dobre Skrzaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 13.12.2020 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Dzień dobry w niedzielę Poproszę kartki nr 2 i 3 po 30 zł Zainteresowanie aukcją nie to, co podczas poprzednich aukcji, niestety . Edyta M jak zawsze niezawodna, ale to nie na Niej powinien spoczywać główny ciężar licytacji, bo to w kupie siła Redakcjo! Może za mało osób wie o aukcji, może trzeba wysłać wiadomość na PW, może dać linki w poszczególnych wątkach??? ( Ufając, że nikt się nie przyczepi o spamowanie, jak to kiedyś bywało). Im nas więcej, tym lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 13.12.2020 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Dzień dobry w niedzielę Poproszę kartki nr 2 i 3 po 30 zł Zainteresowanie aukcją nie to, co podczas poprzednich aukcji, niestety . Edyta M jak zawsze niezawodna, ale to nie na Niej powinien spoczywać główny ciężar licytacji, bo to w kupie siła Redakcjo! Może za mało osób wie o aukcji, może trzeba wysłać wiadomość na PW, może dać linki w poszczególnych wątkach??? ( Ufając, że nikt się nie przyczepi o spamowanie, jak to kiedyś bywało). Im nas więcej, tym lepiej Tak zrobimy, ponownie nagłośnimy aukcję. Podziękowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.12.2020 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Zainteresowanie aukcją nie to, co podczas poprzednich aukcji, niestety . Edyta M jak zawsze niezawodna, ale to nie na Niej powinien spoczywać główny ciężar licytacji, bo to w kupie siła bpis liczymy , ze jeszcze kilka WSPANIALYCH osob pojawi sie tutaj przed zakonczeniem Aukcji ... nie dajcie sie prosic , pokazcie jakie WIELKIE SERCA macie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.12.2020 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 "Krainę szczęśliwości" poproszę za 60 zł.Brakuje mi aukcji, podczas których forumowicze wystawiali swoje fanty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.12.2020 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 "Krainę szczęśliwości" poproszę za 60 zł. Brakuje mi aukcji, podczas których forumowicze wystawiali swoje fanty... Agdus fajnie , ze jestes .... Kraina na ten moment Twoja , bardzo dziekujemy . Nam tez brakuje fantow Forumowiczow ... mnie osobiscie naszej KOCHANEJ ZELKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 13.12.2020 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Witamy Agduś. Uwaga - można też stać się posiadaczem Uśmiechów dla Ogniska - każdy wart 10 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.12.2020 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Edytko, dzięki za przypominajkę. Poproszę: 16. ANIELSKI SPOKÓJ – 120 zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts