Antonio1981 05.12.2020 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Witam szanownych forumowiczów, Chciałem zapytać o Wasze opinie na temat okien LUM'UP firmy Vetrex. Czy są na forum osoby, które użytkują takie okna już dłuższy czas? Zastanawiamy się nad ich zakupem, ale martwię czy nie są podatne na wyginanie (naszym kolorem zewnętrznym będzie BD 703(Antrcytowy Quartz), wewnętrznym biały, białe ramki międzyszybowe). Od zachodu będą okna balkonowe 182x238 stąd moje obawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 05.12.2020 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2020 Mozna powiedzieć, że jestem użytkownikiem, gdyż zamówiłem sobie takie do kuchni w bloku. Czekam też na kolejne do pokoju obok A tak na poważnie to sprzedaje je i montuje na codzień. Są tak wyróżniającym się wizualnie oknem w stosunku do tych z którymi miałem kontakt dotychczas, że wybrałem je też do mieszkania. Są krótko na rynku ale jeszcze żadne nie wróciło z reklamacją po sprzedażową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antonio1981 06.12.2020 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 A jak jest z tymi wklejanymi pakietami szybowymi? W każdym skrzydle występują domyślnie czy są na życzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts