dadycool 06.12.2020 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2020 Witam, Mam pytanie czy mogę jakoś inaczej zrobić odpowietrzenie kanalizacji na dach? Chodzi o ten, który jest zaznaczony niebieska kropką na projekcie (zdjęcie niżej) pozostałe pasują mi wypadają w garderobie i spiżarni. Ten w lazience jest i to Jeszce realnie odpływ wypada 30cm od ściany. Planuję tam podtynkową spłuczkę, ale nie do samej góry. I tak średnio to będzie wyglądać. Czy mogę zrezygnować z niego albo zrobić gdzieś indziej np w rogu gdzke wanna, albo po lewej w pom. gospodarczym? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uparty 18.12.2020 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 Czy w 1/14 możesz wyprowadzić nad dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts