Kamcik91 07.12.2020 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2020 (edytowane) Witam, korzystałem z szukajki i pewnie był ten temat, ale niestety nie wiedziałem jak wpisać by znaleźć. Dlatego po kilku próbach zrezygnowałem. A więc o co chodzi, mieszkam w malutkiej kamienicy po modernizacji (niedawno kupiona). Mam piecyk gazowy Junkersa (bodajże Cerapaur MIdi), najprostszy bez zaawansowanego sterownika. Chociaż moje mieszkanie w kamienicy ma 68 m2, piecyk znajduje się od kranu w kuchni w odległości 1,5m, a od łazienki z 2,5m i mimo to mam problemy ze stałą temperaturą. Po 1. pod prysznicem woda lubi sama za siebie zamieniać się na lekko chłodną lub mega gorącą i tak w kółko. Druga sprawa, kiedy ktoś myje naczynia w kuchni to zarówno w kuchni jak i w łazience temperatura wody jest niższa i tej wody leci mniej. Czy to jest normalne? Czy można to jakoś zmienić? Tutaj zalecam: https://ciachiblysk.pl/ Chciałbym wiedzieć konkretnie co trzeba zrobić, aby nie płacić "fachowcom", za coś co nie było niezbędne. Z góry serdecznie dziękuję za pomoc. Edytowane 21 Sierpnia 2022 przez Kamcik91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts