gawel 08.12.2020 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Pytasz się o zasadę działania olejaka ? Tak są grzejniki wydajniejsze tańsze i lżejsze montowane do ściany olejaki były dobre do grzania w kioskach ruchu w PRL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 08.12.2020 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Olejaki też mają zalety.Grzeją większą powierzchnią, przez to z niższą temp. i nie przypalają kurzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.12.2020 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Olejaki też mają zalety. Grzeją większą powierzchnią, przez to z niższą temp. i nie przypalają kurzu. ja mówię o porządnych konwektorach https://www.atlantic-polska.pl/grzejnik-elektryczny/f125/ a nie market owym goownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vr5 09.12.2020 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 @Maratoro Nie ma co kombinować z urządzeniami z COP = 1. Od razu załóż klimę (raczej tańszą). A w czasie siarczystego mrozu przez te dwa, czy trzy dni pozostań w starej chacie. Jak byś koniecznie musiał coś robić, a było Ci zimno to zawsze możesz dokupić za 100 złotych grzejnik w markecie, lub założyć kufajkę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 09.12.2020 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 @Maratoro Nie ma co kombinować z urządzeniami z COP = 1. Od razu załóż klimę (raczej tańszą). A w czasie siarczystego mrozu przez te dwa, czy trzy dni pozostań w starej chacie. Jak byś koniecznie musiał coś robić, a było Ci zimno to zawsze możesz dokupić za 100 złotych grzejnik w markecie, lub założyć kufajkę... i nalać sobie podwójną porcję nalewki Babuni (pojedyncza jest ja system grzewczy działa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maratoro 09.12.2020 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Decyzja zapadła, wybieramy gree. Podpowiedzcie mi teraz kilka opcji.Jednostkę zewnętrzna lepiej zamontować na ścianie czy ziemi ( fundamencie ) Jeżeli na ścianie to obecnie jesteśmy przed etapem ocieplenia, czy ocieplić kawałek ściany 1 czy 2 płyty żeby klimatyzator zamontowany był na docelowej odległości czy da się to później zrobić.To samo tyczy się jednostki wewnętrznej czy będzie możliwość obrobienia jednostki wewnętrznej płytami gk? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 09.12.2020 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Decyzja zapadła, wybieramy gree. Podpowiedzcie mi teraz kilka opcji. Jednostkę zewnętrzna lepiej zamontować na ścianie czy ziemi ( fundamencie ) Jeżeli na ścianie to obecnie jesteśmy przed etapem ocieplenia, czy ocieplić kawałek ściany 1 czy 2 płyty żeby klimatyzator zamontowany był na docelowej odległości czy da się to później zrobić. To samo tyczy się jednostki wewnętrznej czy będzie możliwość obrobienia jednostki wewnętrznej płytami gk? a dlaczego gree? ze względu na fajną nazwę czy są jakieś normalne powody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maratoro 09.12.2020 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Szczerze mówiąc to marka i nazwa gree nic mi nie mówią dla mnie to mógłby się nazywać jakkolwiek. Skusiliśmy się tylko ze względu na wydaje mi się dobre parametry i opinie które czytaliśmy. Cena tez nie jest jakaś zabójcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 09.12.2020 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Szczerze mówiąc to marka i nazwa gree nic mi nie mówią dla mnie to mógłby się nazywać jakkolwiek. Skusiliśmy się tylko ze względu na wydaje mi się dobre parametry i opinie które czytaliśmy. Cena tez nie jest jakaś zabójcza. a jak wygląda tabela mocy w zależności od temperatury ? Może pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maratoro 09.12.2020 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Niemam tego wykazu tak jak mówiłem wcześniej. Mam tylko informacje zwrotne z jakichś opinii ludzi na forach, YT i rozmowy z instalatorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 09.12.2020 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Niemam tego wykazu tak jak mówiłem wcześniej. Mam tylko informacje zwrotne z jakichś opinii ludzi na forach, YT i rozmowy z instalatorem. to dziwne kryteria wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maratoro 09.12.2020 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Znalazłem jeżeli o to chodzi Przy -30 mamy min 80%sprawnosci -15 mamy ponad 90% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej5101 09.12.2020 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 http://klima-sklep.pl/klimatyzacja/13143-klimatyzator-scienny-gree-amber-prestige-gwh12yd-s6dba2a.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maratoro 09.12.2020 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Dokładnie ten model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maratoro 09.12.2020 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 http://klima-sklep.pl/klimatyzacja/13143-klimatyzator-scienny-gree-amber-prestige-gwh12yd-s6dba2a.html Co o nim sądzisz, sądzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts