luk225 08.12.2020 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Witam panowie mam pytanie, posiadam cube s net w miejscu gdzie zbierają się wszystkie linie podłogowe i w sumie jest tam najcieplej co powoduje np jak mam ustawione żądana temperature 22 stopnie i tam w tym miejscu najcieplejszym już tyle będzie to w najdalej oddallonym pokoju mam cały czas chłodniej co jest zrozumiałe ze sterownik osiagnal temperature 22 i wyłączył pompę. Pytanie czy taka sytuacja może zaistnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
overhill 08.12.2020 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Sam sobie odpowiedziałeś.Masz po prostu w złym miejscu sterownik. Ustaw sterownik w innym miejscu i problem się rozwiąże.Nie wiem jak działa Cube S, czy to zwykły sterownik on/of czy OT? Masz do tego jakieś sterowanie pogodowe zewnętrzne? Najlepszy komfort cieplny osiągniesz właśnie przy zastosowaniu sterowania pogodowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luk225 08.12.2020 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Trudno mi powiedzieć jak działa cube s, wiem jedno że sterowanie piecem mam na nim zapisane jakie temperatury chce mieć w domu o danej godzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts