seba000 09.12.2020 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Pasuje mi kupić blachodachówkę modułową, ale o jednym module ok. 35-40 cm.Wszędzie widzę, że są dostępne modułówki o dł. 2 modułów. Nie chodzi mi o płaskie pokrycia, bo te wiem, że są w takich krótkich panelach. Konkretnie potrzebuję takiej w formie blachodachówki, takiej tradycyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blachy Pruszyński 11.12.2020 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 Dzień dobry, W ofercie blachodachówek panelowych Blachy Pruszyński, które mogą zostać wyprodukowane w postaci paneli o dł. 1 modułu są do wyboru następujące produkty: ✔ REN✔ LOARA✔ MODUS✔ TUR Z w/w blachodachówkami można lepiej zapoznać się na naszej stronie firmowej:=> Blachodachówki panelowe - Blachy Pruszyński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts