Gość 31.07.2003 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Bardzo ladny dom.Zastanawiam sie nad tym projektem .Mam pytanie, czy na poddaszu bardzo przeszkadzajaslupy , czy mozna je jakos przesunac.I tak na koniec,czy jestes z tego domu zadowolony? bonnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawcik7 02.08.2003 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2003 Słupów jak to nazwałeś jest 4.Dwa z nich to wejście do pokoju z dwoma oknami dachowymi, pomiędzy nimi umieściłem ościeżnicę a dalsze dwa sa w pokoju z garderobą i wcale nie sprawiają żadnego problemu bo są one na ścianie i pomiedzy nimi umieściłem rozdzielacz do ogrzewania.Podsumowując jestem bardzo zadowolony, rozkład pomieszczeń jes dla mnie w porządku, moze poza tym że w salonie nie ma za bardzo jak ustawić TV i kina domowego to cała reszta jest OK. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.02.2004 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 pawcik7 ja też buduję ten domek, tylko jego odbicie lustrzane.Mam nadzieję, że mieszka Ci się w nim dobrze!Jak rozwiązałeś sprawę kącika RTV?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 03.03.2004 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 O rany, ale piękny domek Zazdroszczę Ci takiego zaawansowanego stanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.03.2004 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 jaki ładny domek, a płot jeszcze ładniejszy. kiedy ja będę miała taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawcik7 13.03.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 A więc kochani jeszcze tam nie mieszkam - bo nie mam podłączonego gazu. Uporałem się z kanalizacją ale ogrzewanie w zimie to podstawa Własnie złożyłem w gazowni wszystkie papiery i ... czekam na odpowiedź. I dzięki za pochwałę że ładny Podtrzymuje mnie to na siłach i wtedy " zapominam " jak bardzo się finansowo wpier ... pozdr. wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawcik7 23.04.2004 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Coś nowego się wydarzyło w moim domku !! Pomimo finansowego marazmu zalożyłem grzejniki i piec ( za jakieś 2 dni ). Wygląda to wszystko super. Tak naprawdę to Mama sponsorowała - i dzięki Jej za to !!! - czekam na dalsze takie ruchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.04.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2004 Nasze Mamy są nieocenione!!!!!! DZIĘKUJEMY!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawcik7 21.06.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Po zainstalowaniu grzejników, pieca złożyłem papiery o przyłącze gazu w gazowni. miły pan pokazując 2 teczki z dokumentami stwierdził że można czekać krótko na przyłącze ( cienka teczka ) albo długo ( gruba teczka )hmmmm czy dodatkowa kasa w jego ręce odchudza teczkę i przyśpiesza termin ? TAK WŁAŚNIE MYŚLĘ.Skórczybyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.07.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 większość z nas pod koniec wypompowana z kasy. ale trzeba się trzymać. fajnie jest gdy rodzice od czasu do czasu wesprąu mnie gdzieś za 1 m-c przyjdzie do uruchomienia gazu. wiesz już ile chcą z gazowni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawcik7 13.07.2004 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 co do kosztów to mapy i ZUD - 1100, wykonanie 25 metrów gazociągu i przyłącza to jak mi policzył - 2500 i około 3000 za instalacje wew.Nie jest to mało ale komfort na pewno większy niż przy gazie z butli. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawcik7 24.09.2004 03:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Ha haha - w dniu wczorajszym stałem sie posiadaczem cudnego , rustykalnego kominka ( z wkładem i rurkami ). Nie jest to tanie ... ale mam nadzieje że wspomoże mnie w ogrzewaniu, bo sie juz zimniutko robi a gazu jak nie było tak nie ma Dzięki Mamo za ten zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts