Robertk123 11.12.2020 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 Witam Dom parterowy z poddaszem uzytkowym. Miedzy poddaszem a strychem plyta osb z izolacja w srodku. Chciałbym też ocieplic ta zewnetrzna sciane Początkowo Strych nie był w ogóle ocieplony chciałem go ocieplić i dałem po 15 cm wełny między krokwie ale chyba jest to niewystarczające bo jednak jest dość chłodno na samej gorze i czuc ubytki ciepla. Myślałem o tym żeby dać kontr laty i 5 cm jeszcze wełny w poprzek. Kolega mówi że najlepiej to zrobić z profili do Regi psów są lekkie myślałem żeby zrobić wełnę na tą folię i potem cienka płyta OSB 10 mm. Czy ktoś może coś podpowiedzieć ewentualnie doradzić dziękuję z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 11.12.2020 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 Przepraszam Raz jest użytkowym, a raz nieużytkowym...jakie jest? lub jakie ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robertk123 12.12.2020 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Nieuzytkowe. Mam dane miedzy krokwie 15 cm i chcialem jezcze 5 cm w przeciwna strone tylko nie wiem na jakiej konstrukcji oraz jesli mam 15cmPrzykryte juz folia to czy czy sciagac folie czy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts