Uparty 11.12.2020 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 Mam zbiornik z deszczówką 12m3, planuję nawodnienie ogrodu (4-6 zraszaczy, najbardziej wysunięty 25 metrów od zbiornika).Wg kalkulatora - zapewnienie 3 barów na odcinku 30 metrów to wymaganie podnoszenia wody na około 40 metrów. Szukam więc odpowiedniej pompy, którą będę mógł podpiąć do sterownika z harmonogramem.Stawiam na coś nierdzewnego, trwałego - jako, że wspomagam się dofinansowaniem jestem skłonny wydać więcej. Raczej pompa zatapialna, szkoda mi kombinować z miejscem u góry. Oglądałem pompy np. Wilo TWI 5 305 EM, Grundfos z serii JP. Co polecicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uparty 04.01.2021 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Ktoś jest w stanie coś doradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts