zip20 13.12.2020 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Nie wiem czy to odpowiedni dział, czy da się ubezpieczyć dom w stanie zamkniętym. Dom już w środku jest wykończony i posiada instalacje alarmową ale coraz bardziej zaczynam się obawiać o sprzęt który tam jest zamontowany na stałe. W jakiej firmie mogę ubezpieczyć i jaki to jest orientacyjnie koszt roczny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 13.12.2020 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Czyli chcesz ubezpieczyć nie tylko od zdarzeń losowych (pożar, uderzenie pioruna), ale również od np. kradzieży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 13.12.2020 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Nie wiem czy to odpowiedni dział, czy da się ubezpieczyć dom w stanie zamkniętym. Dom już w środku jest wykończony i posiada instalacje alarmową ale coraz bardziej zaczynam się obawiać o sprzęt który tam jest zamontowany na stałe. W jakiej firmie mogę ubezpieczyć i jaki to jest orientacyjnie koszt roczny ? Oczywiście że można ubezpieczyć. Praktycznie każda firma ubezpieczenia ma w ofercie ubezpieczenia domu, musisz sam popytać w swoim rejonie. jak zadzwonisz do agenta ubezpieczeniowego to on sam przyjedzie do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zip20 13.12.2020 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Czyli chcesz ubezpieczyć nie tylko od zdarzeń losowych (pożar, uderzenie pioruna), ale również od np. kradzieży? Tak gównie od kradzieży, dom jest na lekkim odludziu i obawiam się ze ktoś w nocy może się włamać i co nieco wywieść, zniszczyć (kocioł, grzejniki itd) Alarm jest ale jednak nadal mam obawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 13.12.2020 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2020 Tak gównie od kradzieży, dom jest na lekkim odludziu i obawiam się ze ktoś w nocy może się włamać i co nieco wywieść, zniszczyć (kocioł, grzejniki itd) Alarm jest ale jednak nadal mam obawy. Warianty ubezpieczenia umówisz sobie z agentem bo jest ich dość sporo i co za tym idzie cena ubezpieczenia. Dzisiaj co niektóre firmy ubezpieczeniowe podchodzą otwarcie z ofertą do klienta że nawet nie mając danego wariantu jaki sobie klient zażyczy w swojej ofercie tworzą go specjalnie pod klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
euroenrgis 25.12.2020 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2020 Jest wiele rodzajów ubezpieczeń. Najlepsze opcje będziesz pewnie mial w porównywarkach wszelkiej maści. których zresztą wszędzie pełno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts