hubig 14.12.2020 03:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2020 Witam, dom parterowy, bez piwnicy. 3 miesiące temu pojawił się zaciek na fundamencie. Przy tej ścianie (kuchnia) przebiega woda i mam także podłogówkę. Ściana w kuchni sucha, fugi suche. Zaciek jest widoczny jak jest wilgotno, jak wychodzi słońce wysycha. Dom ma dwa lata w tamtym roku nic nie było. Może mnie ktoś olśni bo ja wymiękam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinMops 19.12.2020 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2020 Witam, dom parterowy, bez piwnicy. 3 miesiące temu pojawił się zaciek na fundamencie. Przy tej ścianie (kuchnia) przebiega woda i mam także podłogówkę. Ściana w kuchni sucha, fugi suche. Zaciek jest widoczny jak jest wilgotno, jak wychodzi słońce wysycha. Dom ma dwa lata w tamtym roku nic nie było. Może mnie ktoś olśni bo ja wymiękam . Wrzuć zdjęcia jak ten zaciek wygląda. Być może to wyciek na instalacji wodnej lub kanalizacji jeśli by było na centralnym spadało by ciśnienie w układzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts