ewa72 16.07.2003 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 zgadzam się w 100% z Grzegorzemten domek nie jest brzydki,ale nie przesadzajcie z tymi zachwytamizauważyłam,że wszystko wszystkim sie podoba,brak konstruktywnej (nie złośliwej) krytyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 21.07.2003 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Ewa, bo prawda jest taka że rzeczy proste są najładniejsze i co ważne są zawsze na topie i w dobrym guście. Tak jak stare dobre proste jeansy. Nie jakieś tam dzwony. Za rok znowu odejdą do lamusa na 20lat a może już nie wrócą?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 26.07.2003 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 Co do bryły to jestem za. Tradycja, klasyka i brak ozdobników to jest to, najlepszą ozdobą z reguły jest ogród. Tylko co do okien mam małe zastrzeżenia: czy nie za małe, nie za wysoko? Chyba że z drugiej strony są większe a cały parter to jedna przestrzeń, bo te to na 100% nie spełniają norm. Poproszę o zdjęcie z "drugiej strony" pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helga0 14.09.2003 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2003 Super dom, prosty i uroczy. Upatrzony przeze mnie projekt bardzo przypomina Twój, tylko jest bez garażu. Moim zdaniem garaż w domu, szpeci. Jakoś nie chce mi się mieszkać z samochodem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mch 08.09.2004 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 zgadzam się w 100% z Grzegorzem ten domek nie jest brzydki,ale nie przesadzajcie z tymi zachwytami zauważyłam,że wszystko wszystkim sie podoba,brak konstruktywnej (nie złośliwej) krytyki A nieprawda. Będzie krytyka (ale nie tego projektu). Nie podobają mi się na przykład wielkie landary, w których architekt wyraźnie tworzy przerost formy nad treścią. A takie bardzo proste domy są - mówiąc krótko - super. Jak już kilka osób napisało są wiecznie modne (nieśmiertelna klasyka) i tanie w budowie. Co więcej: nie są nachalne, nie krzyczą, nie afiszują się. Są po prostu skromne i nie pokazują stanu majątkowego właściciela (naturalnie jeśli ktoś jest efekciarzem, to będzie to dla niego wadą). I przypuszczam, że dla złodzieja bardziej atrakcyjna będzie rozbudowana willa, niż mała wiejska chałupa ukryta w ogródku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts