Jarek1233 15.12.2020 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Witam, zakupiłem ten brodzik: https://allegro.pl/oferta/mexen-slim-brodzik-prostokatny-100-x-90-cm-syfon-7581160584. Dzisiaj otrzymałem paczkę i widzę że jest bez żadnego stelaży czy też nośnika styropianowego. Czy można go położyć bezpośrednio na płytkach bez podpór ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomraider 15.12.2020 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Witam, zakupiłem ten brodzik: https://allegro.pl/oferta/mexen-slim-brodzik-prostokatny-100-x-90-cm-syfon-7581160584. Dzisiaj otrzymałem paczkę i widzę że jest bez żadnego stelaży czy też nośnika styropianowego. Czy można go położyć bezpośrednio na płytkach bez podpór ? Pewnie tak, ale nie ryzykuj, lepiej wyłożyć spód brodzika folią stretch (by się nie przykleił co uniemożliwiło by kiedyś demontaż) a na podłoże placki z kleju, będzie podparcie które się samo ułoży do brodzika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 15.12.2020 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Czy można go położyć bezpośrednio na płytkach bez podpór ? Ja kiedyś montowałem na pianie. Bez niespodzianek 2 lata wyrzymał w dwóch łazienkach. Potem sprzedałem mieszkanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek1233 16.12.2020 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Dzięki za pomoc. Mam jeszcze pytanie odnośnie taśmy uszczelniającej. Zdjąłem stary brodzik i na poziomie brodzika brakuje płytek ściennych. Powinienem teraz założyć brodzik i uszczelnić taśmą łączenie z płytą gk? i na to dopiero płytki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts