Roney 24.11.2004 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Potrzebuje porady w celu podjecia decyzji o wykonaniu "zjazdu do garażu (w podpiwniczeniu). Czy wykonać go w lini prostej czy "po łuku" ?Jeśli ma ktoś doświadczenie z tym związane proszę o kontakt.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajzi 25.11.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 jak byłeś w młodości kierowcą rajdowym, to zrób po łuku. ale po co sobie utrudniać (i żonie)? przypominam tylko, że spadek nie powinien przekraczać 20%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Steve74 25.11.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Potrzebuje porady w celu podjecia decyzji o wykonaniu "zjazdu do garażu (w podpiwniczeniu). Czy wykonać go w lini prostej czy "po łuku" ? Jeśli ma ktoś doświadczenie z tym związane proszę o kontakt. Pozdrawiam Jeżeli nie boisz się wjazdu/wyjazdu zimą na lodzie to zrób sobie po łuku. A jeżeli masz miejsce to zrób w lini prostej z bardzo łagodnym spadkiem. Doświadczenie -> 10 lat wjazdu do garażu w piwnicy chyba wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.11.2004 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Zdecydowanie w lini prostej Przez jakieś pół roku musiałam wjeżdżać do garażu po łuku - coś strasznego a teraz jest już dojazd prościutki i tak się prościutko wjeżdża do garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wieczór 25.11.2004 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 ja tam mam w lini prostej, bo inaczej nie można było go zrobić A jakiego matriału uzyjesz do jego wykonania? Ja w tym roku zrobiłem z kostki Nostalit z Jadaru. Chciałem jescze podgrzewany zrobić, ale po dłuższych rozważaniach stwierdziłem, że pomachać łopatą troche nie zaszkodzi (znaczące koszty podgrzewania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 25.11.2004 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Prosty, wyjechac tylem po luku wcale nie jest latwo, a jak dojdzie do tego jescze oblodzenie to juz horror.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roney 25.11.2004 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 ja tam mam w lini prostej, bo inaczej nie można było go zrobić A jakiego matriału uzyjesz do jego wykonania? Ja w tym roku zrobiłem z kostki Nostalit z Jadaru. Chciałem jescze podgrzewany zrobić, ale po dłuższych rozważaniach stwierdziłem, że pomachać łopatą troche nie zaszkodzi (znaczące koszty podgrzewania). Co do kwestii z jakiego materiału mam(y) wykonać ten zjazd to jeszcze nawet się nie zastanawialimy... ale też nosilimy się z zamiarem wykonania podgrzewanego zjazdu... to wszystko jeszcze przed nami, bo dopiero finalizujemy projekt a inwestycje zaczynamy w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wieczór 26.11.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 ale materiał ma instotne znaczenie w projekcie Przecież inaczej sie robi z betonu, inaczej z kostki, a jeszcze inaczej z innych materiałow... Ma to przede wszystkim wpływ na cene i estetyke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts