Edyta Zaporska 24.11.2004 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 (edytowane) Tu Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez Edyta Zaporska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Zaporska 25.11.2004 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 (edytowane) nic Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez Edyta Zaporska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatuszek 25.11.2004 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 No to może ja cos napisze. Może dlatego nikt nic nie pisze, że z tych zdjęć nic specjalnie nie widać. Moze przydałoby sie tam zdjęcie całego domku z daleka, aby widoczny był cały obrys. P.S. Każdy dom w sobie coś ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 25.11.2004 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Witam. Na początku moje gratulacje, za decyzję o budowie Lepiej mieć własny domek z niedużym ogródkiem, niż sąsiadów nad, pod i obok siebie w "drapaczu chmur" z lat 70-tych. Każdy postronny widz kiedy ogląda taki dom jeszcze w stanie surowym mało co może o nim powiedzieć, w przeciwieństwie do inwestora, który już widzi oczami wyobraźni palący sie kominek czy wspólne grilowanie w ogrodzie. Ale jak już przyjdą okna i elewacja na pewno dużo więcej osób się odezwie. Dlatego czekamy z niecierpliwością na nowe zdjęcia z budowlanych postępów. Ps. Koniecznie przyślijcie fotki tych kręconych schodów. Pozdrawiam Latarnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 26.11.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 ...Nikt nic nie pisze!!Czy to znaczy, że Wam się nasz domek nie podoba???... Spoko, spoko ! Jesteś obserwowana. Trzymamy za Ciebie kciuki i czekamy na coś więcej ! Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.05.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 To prawda.. Domek świetny w szczególności, ze ja nie lubie segmentów;) ale moj syn kocha;) Powiedz wyprowadzilas sie z bloku, a sasiad i tak jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 15.05.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Obejrzalam,domek mi sie podoba,ale wklej wiecej zdjec bo malo widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.05.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Obejrzalam,domek mi sie podoba,ale wklej wiecej zdjec bo malo widac Zapewne nie zwróciłaś uwagi, ale wpis właścicielki domu jest z listopada ubiegłego roku. Prosimy właścicielkę o uaktualnienie. Od tamtego czasu dom napewno wygląda inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts