ZdzichuRolnik 17.12.2020 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 Witam Serdecznie, Mam pytanie czy ktoś z was ma może blat w łazience o głęboki na 60cm? Jak to się sprawdza? Mam w jednej linii z umywalkami pralkę i suszarkę.Nie wiem czy taki blat nie będzie za głęboki. Z drugiej strony płytszy blat przy umywalkach będzie dziwnie wyglądał przy głębszym od pralki i tego chciałbym uniknąć, dlatego myślę o głębszym blacie. Czy macie jakieś doświadczenia? Proszę o poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 29.12.2020 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2020 To wszystko zależy od wielkości urządzeń. Umywalki nablatowe i wpuszczane w blat mają różne wymiary i kształty. Podobnie pralki i suszarki. Blat 60cm głębokości to najczęściej stosowany standard. Jeśli uważa Pani, że będzie niewłaściwy zawsze można zamówić blat na wymiar, dopasowany do projektu łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZdzichuRolnik 01.01.2021 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 Dziękuję za odpowiedź. Wiem, że taki blat można zrobić. Na ten moment w łazienkach spotkałem sie z blatami plytszymi czyli ok 50cm stąd pytanie o blat 60 w lazience. Czy ktos jeszcze ma doświadczenia z takim blatem w łazience, proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZdzichuRolnik 04.02.2021 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Blaty łazienkowe w jednej głębokości kryjące pralkę mogą znacząco wizualnie ciążyć na estetyce łazienki. Najlepiej wybrać blaty szykowane na wymiar w jednym odlewie z umywalkami. To najlepszy wybór, bowiem takie blaty z umywalkami, są estetyczne, łatwe do utrzymania w czystości, higieniczne. Tutaj ciekawy przykład zabudowy pralki z batem i umywalkami odlewanymi w jednym monolicie z naszego zakładu: [ATTACH=CONFIG]452102[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]452103[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]452104[/ATTACH] Więcej ciekawych propozycji: https://luxum.pl/umywalki-na-wymiar/ Dziekuje za wiadomosc !!! wyglada to swietnie obawiam sie tylko tego rogu gdzie wystaje pralka, mozna sie zabic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts